Er din nettside oppdatert?

Vi hjelper deg med å nå dine mål gjennom innsikt, analyse, strategi og konsepter som virker. 

Når sist oppdaterte du nettsiden din?

Mange bedrifter har nettside men bruker den ikke aktivt. Dersom du ikke har oppdatert nettsiden din på en stund, kan det ha store konsekvenser for salget både på nett og i butikk. Noe av det viktigste er at nettsiden din er raskt,  da en treg nettside ofte er en dårlig nettside. Dagens brukeren er utålmodig, og har ikke tid til å vente på trege nettsider når alternativene er så mange. Det har ingenting å si hvor flott design det er på siden, laster den tregt vil brukerne forlate siden din. Google bruker nedlastingshastighet som en av flere faktorer til å avgjøre hvilken rangering du får, altså hvor høyt opp i søkeresultatene du kommer.

Er siden din Mobile tilpasset? I dag brukes mobilen til alt, ja vi sjekker nettsider og butikker på mobilen også

Hvordan vi jobber

Start

Nettsiden din er et av de viktigste møtepunktene mot målgruppen din. En god nettside skal oppføre seg på brukernes premisser og skal ha rett informasjon til rett tid. Vår jobb er å sørge for at dette faktisk skjer, på bakgrunn av innsikt, erfaringer og perspektiv som vi diskuterer sammen med deg. Vårt fokus er å skape brukervennlige løsninger og vi liker å overraske våre kunder med hvor lett det er å jobbe med innhold i WordPress. Vi tilbyr WooCommerce nettbutikkløsning, med og uten integrasjoner. Vi er opptatt av å lage nettbutikker som kan vokse i takt med bedriften og som skaper inntekt fra dag én

Analyse 

Vi analyserer konkurransesituasjonen, kartlegger målgruppene og deres brukerbehov. Vi bruker verktøy som Google Analytics og Google AdWords for å analysere søkeord både hos deg og konkurrentane dine. Å blir enige om målsetting (KPI- key performance indicators).

Informasjonsdesign

Basert på de strategiske avklaringene vi i fellesskap blir enig om, utvikler vi et wireframe-design. Her er det fokus på enkle og brukervennlig menyer og arkitektur. Her dreier det seg om prioritering iht. mål for nettsiden. Også i denne fasen er vi også opptatt av mobil brukervennlighet!

Design

Med bakgrunn i analysen og informasjonsdesignet legger vi fram et designkonsept basert på å oppnå dine strategiske forretningsmål. Vi er opptatt av at designet er enkelt og brukervennlig, med fokus på mobil tilpasning. Vi tilfredsstiller gjerne også krav til universell utforming

Arbeid med tekst, foto, video

Det å ha godt innhold og gode bilder er alfa og omega. Her er vi behjelpelig med egen tekstforfatter og fotograf som jobber med innhold. Innholdet må være bra for både målsetting, din business og for brukerne, og det bør være en hensikt med alle tekst. 

“Over 80 % av alle kjøp starter på Google!”

Er din nettside synlig på google?

Utvikling

For å oppnå dine mål, har de fleste nettsider i dag funksjoner utover det å presentere tekst og bilde. Mange har behov for booking-løysinger, integrasjon til interne system, nettbutikk eller har behov for å utvikle egne apps for å gjøre brukeropplevelsen god. 

Søkemotoroptimalisering

Med Wordpres kan du integrere inn Google Search Console, slik at du lett ser hva folk søker på, og konverteringsgraden på søkeord. Vi utvikler nettsider der “onsite SEO” er godt ivaretatt. Og vi gir gode råd for din søkemotorstrategi.

Brukertesting

I større prosjekt gjennomfører vi brukertesting, spesielt dersom vi har en problemstilling rundt nettsiden der vi treng å observere og snakke med besøkende. Vi kan også analysere heatmaps av nettsiden, der vi får innsikt i hva besøkende klikker på, og om de scrollar nedover på siden

Kvalitetssikring

Vi har 30 dagers garanti. Alle feil blir rettet uten kostnad. For å unngå feil, har vi en egen kvalitetsikringsliste som vi gjennomgår før nettsidene blir lansert. Vi tar ansvar for endring av domene-innstillinger (DNS) og sørger for at nettsidene får SSL-sertifikat.

Analyse og søkemotor

Alle nettsidene vi utvikler registrerer vi i Google Analytics, slik at begge parter har detaljert informasjon om besøkende. I tillegg har du lett tilgang til WordPress analytics, både på PC og som separat mobil app. Med direkte kobling mot Google Search Console får du også verdifull informasjon om kva folk søker på. Vi utvikler også egne rapporter.

Annet

Vi tar gjerne en enkel web analyse av din side, kostnadsfritt.

Om du har spørsmål så er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat.