En ny nettside trenger ikke koste flesk, vi leverer sider fra 10.000,- og oppover. Svært mange opplever at markedsføring er utfordrende og tidkrevende. I tillegg kan det være vanskelig å orientere seg i jungelen av tilbydere. Vi har høy kompetanse og lang erfaring i forhold til hvilke markedskanaler som fungerer og hva det bør koste. Hva du bør gjøre av digital markedsføring er helt avhengig av hvilke mål du har og hva du tilbyr.

Vi vet at økt salg og synlighet ikke er enkelt. Nettsider, grafisk design og digital markedsføring må utvikles langsiktig og sammen med resten av bedriften. Dette arbeidet skal aldri ta slutt, fordi endringer aldri tar slutt. Vi skal derfor hjelpe deg å utvikle de løsningene du har bruk for i dag, men som også kan tilpasses det som venter deg til neste år.

Sosiale medier er vår hverdag. Det er her de største mulighetene for å kapre kunder ligger. Hvert sosiale medium har sine egne, unike spilleregler – noe vi vet alt om. I tillegg vet vi hvordan vi skal utnytte disse til det beste for nettopp din bedrift.

  • La oss administrerer dine sosiale medie-kontoer.
  • La oss bygge og utvide disse på en måte som skaffer deg flere kunder. 
  • La oss sørger for at kundedialoger alltid er positive og løsningsorienterte. 
  • Alt dette i trå med en overordnet strategi og markedsplan.

Ta kontakt med oss per mail eller telefon for pris, råd og veiledning til ditt prosjekt.